JEZIV PRIZOR DAN NAKON BRUTALNOG UBISTVA KOD ČAČKA: Meštani još uvek ne mogu da dođu sebi, ovakva tragedija se ne pamti - zatvoreni prozori i policijska traka (FOTO)

Autor:

Hronika

25.04.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sablasna ulica koja vodi pored mesta zločina u selu kod Čačka, zatvoreni prozori na okolnim kućama i traka koja obeležava mesto zločina ulivaju jezu.

JEZIV PRIZOR DAN NAKON BRUTALNOG UBISTVA KOD ČAČKA: Meštani još uvek ne mogu da dođu sebi, ovakva tragedija se ne pamti - zatvoreni prozori i policijska traka (FOTO)

Foto: RINA

Mesto ubistva u Čačku

Dan nakon što se dogodio najbrutalni krvavi pir u selu Gornja Trepča kod Čačka, kada je brat, rođenom bratu kako se sumnja presudio sekirom, ovim selom zavladao je muk.

Sablasna ulica koja vodi pored mesta zločina, zatvoreni prozori na okolnim kućama i traka koja obeležava mesto zločina ulivaju jezu meštanima.

- Još uvek smo u šoku zbog toga što se dešilo kod naših suseda. Jeza nas prolazi svaki puta kada vidimo tu kuću i montruozni zločin koji se juče dogodio. Sada samo dva policijaca obebezbedjuju mesto zločina i postavljena je traka. U krugu od 100 metara, nećete ni jednog pešaka pronaći jer su prizor jeziv. - pričaju meštani za agenciju RINA.

Oni dodaju da su se braća u njihovo selo doselila sa Kosova i Metohije pre određenog vremena i da su se često svađali. Muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata bio je na psihijatrijskom lečenju, ali je pušten prošle godine.

- Brat koji je ubijen došao je sa mnom autobusom iz centra sela. Bio je u kupovini namirnica. Voleo je da popije, a da li je to bio razlog i ove svađe koja je krvavo završila ne možemo da tvrdmo. Otišao je ka kući, a kasnije smo videli ovog mlađeg kako je izleteo napolje i dozivao pomoć govoreći da mu je brat ubijen. Ekipa je brzo stigla, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa. Nakon toga došla je policija i uhapsila počinioca - dodaju komšije.

M. S. koji je osumljičen da je svog brata usmrtio sekirom, pronađen je na mestu ovog kravog dogadjaja. On će dalje biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading