CELU FAMILIJU JE POTERALA NESREĆA! Tragična sudbina porodice nastradalog Lazara, brat slomljen od bola! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.04.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Familija komentariše da je Lazarevu porodicu poterala nesreća, jer se dogodio niz smrti u poslednje vreme.

CELU FAMILIJU JE POTERALA NESREĆA! Tragična sudbina porodice nastradalog Lazara, brat slomljen od bola! (FOTO)

Foto: Instagram

Lazar Đ. nastradao u nesreći na Petrovaradinskoj tvrđavi

Goran, brat od tetke Lazara Đorđevića Lakija koji je poginuo prilikom pada sa bedema Petrovaradinske tvrđave, juče ujutru, kaže da porodica sprema njegovu sahranu koja će se održati u sredu, a da su svi na izmaku snage zbog tragedije kojom je nastavljen užasni niz smrti u porodici. 

- U sredu na ćemo da sahranimo Lazu. Roditelji su van sebe, a familija komentariše da ih je poterala nesreća, jer je nedavno preminula Lazina strina koja je bila mlada, a pre nekoliko godina nas je napustila i tetka u ranim četrdesetim godina - svedoči brat za portal Republika.rs.

On potvrđuje da je Đorđević kobne večeri na tvrđavi bio u jednom od lokala na proslavi momačke večeri, ali tvrdi da ne poznaje budućeg mladožnju. 

O stanju povređenog Stefana LJ. Ljube kojeg je za sobom povukao Đorđević kad je izgubio ravnotežu stojeći na ivici bedema, brat nastradalog mladića kaže da je stabilno, ali da su povrede ozbiljne i teške. 

- Daće bog da se Ljuba oporavi iako ima teške povrede. On i Laza su drugari još iz školskih dana. Mogu da zamislim koliko će mu biti teško kada sazna da je ostao bez druga - rekao je Goran.

Foto: facebook.com

Lazar Đorđević i Stefan Lj. pali sa Petrovaradinske tvrđave

Goran se sa bratom poslednji put čuo pre dvadesetak dana i kaže da su imali plan da odu na Ohrid.

- Planirali smo da idemo na Ohrid, svašta smo mi nešto planirali. Hteo je da kupi kuću u okolini Paraćina iako imaju veliku i lepu kuću u Šetki - govori brat gutajući suze, pa nastavlja da opisuje svog Lakija.

- On je radio u EPS-u, a mnogo je voleo muziku i svirao je akustičnu gitaru. Voleo je život, izlaske i žene i radovao se takoreći svakom danu. Pozitivan momak do koske. Vredan i pošten. Momak za diku i ponos.To je dečko koji se nikom nije zamerio. Imao je devojku koliko znam. 

Na kraju, Goran ističe da mu nije jasno kako se ne zna sa kog su mesta Lazar i Stefan pali, kada se zna gde su pronađeni. Sumnja da je mesto sa kog je njegov brat  sa drugom pao moralo biti obeleženo kao opasno i obezbeđeno zbog bezbednosti posetilaca tvrđave, s obzirom na više padova koji su se desili sa tvrđave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading