ZA NJEGA JE LETO VEĆ POČELO! Mateja Matijević zapalio Instagram VRELOM fotkom iz Grčke (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otvorio sezonu, a komplimenti ispod njegove objave se samo nižu!

ZA NJEGA JE LETO VEĆ POČELO! Mateja Matijević zapalio Instagram VRELOM fotkom iz Grčke (FOTO)

Foto: St/N. Pančić

Mateja Matijević

Bivši zadrugar Mateja Matijević proslavio se svojim učešćem u trećoj i petoj sezoni "Zadruge", gde je očarao mnoge takmičarke, a posebno se pamti njegova veza sa Tarom Simov, kao i kratak odnos sa Anđelom Đuričić, o kojem se i danas priča u aktuelnoj sezoni ovog rijalitija. Podsetimo, Mateja i Anđela su bili zajedno tri puta po nekoliko dana, ali ona nije mogla da prežali to što on nije želeo da bude sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Mateja

Danas se Anđela često seti ovog odnosa u negativnom smislu, dok Matijević i ne želi da priča o bivšoj. Kako je više puta isticao, sve što je imao da kaže o njoj, govorio je u "Zadruzi 5" tokom sukoba sa njom. 

I dok se Anđela oporavlja od odnosa sa Zvezdanom Slavnićem u "Zadruzi", Mateja je davno nastavio dalje. On se vratio u teretanu i posvetio treningu, a sudeći po njegovom profilu na društvenoj mreži Instagram, leto je već počelo za njega. Mateja se trenutno nalazi u Grčkoj, gde uživa na krstarenju i obilasku osrtva u Jonskom moru, a poslednjom objavom je zapalio Instagram i oduševio fanove. "Morska neman", "2 meseca bez alkohola i 2 meseca treninga na delu", "To je taj Maki", "Uživaj, lepo je videti nasmejano lice", samo su neki od komentara ispod Matejine objave, gde se vidi koliko je napredovao u teretani.

Republika

Foto: Instagram.com/matijevicmateja

Mateja Matijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading