NESTVARNO! Igrao na Mundijalu i Evropskom prvenstvu, pa UHAPŠEN jer je KRIJUMČARIO ljude iz BiH u Hrvatsku!

Autor:

Sport

17.05.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio je da "promeni zanimanje".

NESTVARNO! Igrao na Mundijalu i Evropskom prvenstvu, pa UHAPŠEN jer je KRIJUMČARIO ljude iz BiH u Hrvatsku!

Foto: Printscreen/Youtube.com/ Podcast Majster

Dejan Nemec

Šokantne vesti stigle su nam iz Slovenije.

Nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Slovenije, Dejan Nemec, priveden u sklopu velike akcije Hrvatske kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala i sumnjiči se da je u tu zemlju iz Bosne i Hercegovine za novac prokrijumčario čak 14 Kineza.

 

 

Nemec je bio deo reprezentacije Slovenije na Evropskom prvenstvu 2000. i na Mundijalu 2002. godine, a u klupskoj karijeri nosio je dresove Mure, Klub Briža, Domžala, Beltinca i Kobilja.

Za nacionalni tim upisao je tek jedan nastup, u prijateljskoj utakmici protiv Hondurasa 2002. godine, a uglavnom je sedeo na klupi i čekao svoju šansu kao rezerva. Osvojio je Nemec dve titule u Sloveniji, kao i jedan Kup i Superkup u Belgiji, a sada je, sva je prilika, rešio da "promeni zanimanje".

Da li je kriv za delo za koje se tereti pokazaće dalja istraga, a tada će biti poznato i da li ga čeka neka kazna, kao i kolika će ona biti ako se desi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading