MOĆNI "ORLOVI"! Hrvati i ostatak regiona ljubomorno GLEDAJU U LEĐA Piksijevoj četi!

Autor:

Sport

29.03.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ostavila odličan utisak na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

MOĆNI "ORLOVI"! Hrvati i ostatak regiona ljubomorno GLEDAJU U LEĐA Piksijevoj četi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije odlično je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" su slavili protiv Litvanije u Beogradu (2:0) i Crne Gore u Podgorici (0:2) te su svima jasno stavili do znanja da nemaju nameru da propuste još jedan Euro.

Piksijeva četa je pokazala moć, a zanimljivo je to da je naša reprezentacija pokazala najviše od svih selekcija iz bivše Jugoslavije, ali i regiona.

Republika

Foto: Starpsort

Dušan Vlahović protiv Crne Gore

 

Uz "orlove" dve pobede ostvarili su i Slovenci, ali su se mučili daleko više. Tek posle preokreta srušili su Kazahstan sa 2:1, a bili su neubedljivi i protiv San Marina koji su savladali sa 2:0.

Osvajač bronze na Svetskom prvenstvu u Kataru, Hrvatska, odigrala je 1:1 sa Velsom, a zatim je propušteno nadokandila protiv Turske gde je slavila sa 2:0. Ipak, sa četiri boda "kockasti" su iza "orlova" i ljubomorno im gledaju u leđa.

Severna Makedonija mučila se protiv Malte, ali je slavila sa 2:1, dok su Crna Gora i Bosna i Hercegovina imale polovičan učinak. Crnogorci su dobili Bugare (1:0) i poraženi su od Srbije (0:2), dok su Bosanci savladali Island (3:0), ali su izgubili od Slovaka (0:2).

Za kraj, treba napomenuti i bruku nepriznate države tzv. Kosovo protiv Andore i remi protiv nejakog protivnika. Utakmica je završena 1:1.

Dakle, kada se sve sabere i oduzme, Piksijeva četa krenula je odlično i nema sumnje da će u mesecima koji dolaze tek donositi radost narodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading