SRBIJO, RADUJ SE! Odlične vesti pred meč "orlova" u Podgorici!

Autor:

Sport

27.03.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači će biti oduševljeni.

SRBIJO, RADUJ SE! Odlične vesti pred meč "orlova" u Podgorici!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Crne Gore u Podgorici (ponedeljak, 20.45).

Piksijeva četa pokušaće da odvede našu reprezentaciju na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta prvi put pod imenom Srbija. Poslednji put je naš nacionalni tim kao Jugoslavija učestvovao na Euru 2000. godine u Holandiji i Belgiji.

Sve je počelo odlično, pobedom protiv Litvanije u Beogradu (2:0), a nacija je dobila dobre vesti i pred meč u Podgorici.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

 

Naime, Radio televizija Srbije obezbedila je direktan televizijski prenos ovog meča, pa će Piksija i njegove "orlove" svi moći da prate na kanalu RTS 1. Takođe, televizijski prenos biće obezbeđen i na Areni premium 1, a ko nije na stadionu ili uz male ekrane, susret može pratiti putem lajv-bloga na portalu Republika.rs.

Što se samog meča tiče, Srbija je blagi favorit, a selektor Dragan Stojković Piksi zna šta čeka njegove igrače.

Što se Crne Gore tiče ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Znam da nema Jankovića koji je povređen i odličan je igrač. Što se ostalih tiče, poznajemo sve, da im ne nabrajam imena. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni. To su osetili i Holanđani, mnogo ih cenim, mnogo je dobrih igrača i analiza koja smo imali će nam dati smernice - istakao je Stojković, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

 

- Očekujem odličnu atmosferu i pun stadion, ove utakmice imaju veliku važnost. Od mog tima uvek očekujem da bude najbolji i osvaja bodove. Sutra nam se pruža posle prve prepreke druga prilika da stignemo do važnih bodova, očekujem uzbudljiv meč, takmičarski i verujem da moji momci mogu da iznesu teret. Očekujem sve najbolje.

Srbija i Crna Gora su se do sada sastajali dva puta i u oba navrata slavili su "orlovi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading