SRAMOTA CRNOGORACA! Žestoko udaraju po DECI zbog reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal pred utakmicu "orlova" i "sokolova".

SRAMOTA CRNOGORACA! Žestoko udaraju po DECI zbog reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja svoj put ka Evropskom prvenstvu.

Posle pobede protiv Litvanije na Marakani (2:0), "orlovi" će u ponedeljak od 20.45 na megdan Crnoj Gori u Podgorici.

Piksijeva četa izazvala je pravi bum u Crnoj Gori, te su naši fudbaleri dočekani kao da igraju u Beogradu, pred svojim navijačima. Veliki broj dece došao je da vidi Vlahovića, Tadića, braću Milinković-Savić i ostale, te su sa oduševljenjem ispratili svoje heroje ka hotelu. Umesto da ovo bude za pohvalu, Crnogorci su sve iskoristili da napadnu nedužnu omladinu!

Pogledajte ovu tugu. Naša deca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom - glasio je jedan od tvitova koji je izazvao žestoku polemiku na društvenim mrežama.

 

 

I dok su pojedini stali na stranu autora ovog Tvita i nastavili napade na decu, veći broj ljudi rešio je da pohvali gest mladih Crnogoraca.

"Bravo, hvala za doček. Lepo ste vaspitali decu, da ne budu g***a ko roditelji, roditelji će sutra na tribini da se pokažu", "Deca ko deca. Vole fudbal i raduju se srpskim, kao što bi bilo čijim fudbalerima. Problem je u tebi i sličnima što do podne mrzite sebe, a od podne ceo svet", "Možda se dočekuju Mitrović, Vlahović, braća Milinković, Tadić, Kostić... Voleo bih da se ovako dočeka npr. Savić u Beogradu. I to bi bilo skroz normalno, kada ne bi bilo usijanih glava", "Prosto je pakao što deca nisu zatrovana mržnjom kao vi. Ajde deda po lekiće za smirenje", samo su neki od komentara na ovaj Tvit.

Srbija i Crna Gora će treći put odmeriti snage u međusobnim duelima, a do sada su "orlovi" upisali dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading