Crnogorci NAPALI decu zbog Srbije, Dule Savić ZAGRMEO: Zaludne BUDALE, ne pada mi na pamet da se njima bavim!

Autor:

Sport

27.03.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde dala je svoje viđenje skandala koji je potresao našu zemlju.

Crnogorci NAPALI decu zbog Srbije, Dule Savić ZAGRMEO: Zaludne BUDALE, ne pada mi na pamet da se njima bavim!

Foto: Starsport

Dule Savić

Uvertira za meč koji će u Podgorici odigrati Crna Gora i Srbija (ponedeljak, 20.45) bila je više nego burna.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom deca iz Crne Gore oduševljeno dočekuju srpske fudbalere koje gledaju kao heroje, a zbog podrške Mitroviću, Vlahoviću, Tadiću, braći Milinković-Savić i ostalima oni su se našli na udaru u svojoj zemlji.

Jedan anonimni korisnik Tvitera ovaj snimak je objavio uz poruku mržnje.

Pogledajte ovu tugu. Naša deca od 11 godina dočekuju srpsku reprezentaciju... Pakao, šta nam se dešava sa društvom - glasio je jedan od tvitova koji je izazvao žestoku polemiku na društvenim mrežama.

 

 

Šačica ljudi podržala je ovog čoveka, ali ga je većina ipak žestoko osudila. Jedan od njih je i legendarni Dušan Savić koji je za naš portal istakao da ne želi da troši vreme na "zaludne budale".

- Bio sam na putu i nisam ispratio šta se sve dešavalo. Ali, ne pada mi na pamet da se bavim zaludnim budalama što pišu gluposti po Tviteru. Nemam vremena za to - zagrmeo je legendarni Dule Savić i na taj način žestoko udario po anonimusu koji je poslao poruku mržnje.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dule Savić

 

Pored legende Crvene zvezde, mnogi korisnici Tvitera osudili su Crnogorca koji je napao decu.

"Bravo, hvala za doček. Lepo ste vaspitali decu, da ne budu g***a ko roditelji, roditelji će sutra na tribini da se pokažu", "Deca ko deca. Vole fudbal i raduju se srpskim, kao što bi bilo čijim fudbalerima. Problem je u tebi i sličnima što do podne mrzite sebe, a od podne ceo svet", "Možda se dočekuju Mitrović, Vlahović, braća Milinković, Tadić, Kostić... Voleo bih da se ovako dočeka npr. Savić u Beogradu. I to bi bilo skroz normalno, kada ne bi bilo usijanih glava", "Prosto je pakao što deca nisu zatrovana mržnjom kao vi. Ajde deda po lekiće za smirenje", samo su neki od komentara na ovaj Tvit.

Srbija i Crna Gora će treći put odmeriti snage u međusobnim duelima, a do sada su "orlovi" upisali dve pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading