GROBARI U NEVERICI! Podgoričani odredili cene ulaznica za Partizan! Cifre da se SMRZNEŠ!

Autor:

Sport

16.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Studentskog centra dočekaće u ekipu Partizana, u drugoj utakmici četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige.

GROBARI U NEVERICI! Podgoričani odredili cene ulaznica za Partizan! Cifre da se SMRZNEŠ!

Foto: ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Pobedom u dvorani "Aleksandar Nikolić", ekipa Studentskog centra napravila je veliki korak ka najvećoj senzaciji u četvrfinalu AdmiralBet ABA lige.

Podgoričani su savladali Partizan u prvom meču rezultatom 84:83 i sada ih samo pobeda deli od plasmana u polufinale, na megdan Cedevita Olimpiji.

"Zmajčeki" su, podsetimo, ranije eliminisali FMP Železnik sa 2:1, dok crnogorski klub ima priliku da pred svojom publikom stigne do podviga.

Osim što su stigli do velikog iznenađenja u Beogradu, u Studentskom centru su iskoristili priliku da malo i napune budžet u mečevima sa "parnim valjkom"..

Tako je uprava "studenata" odlučila da ulaznice za Partizan, za utakmicu koja je na programu 18. maja, s početkom od 19 časova, prodaje po drastično skupim cenama!

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, predstojeći duel igraće se u Morači, dok je Studentski centar odredio cene od 20, 30 i 40 evropskih novčanica!

Ovim potezom crnogorski klub želi da se "osveti" i svojim navijačima, koji su tokom sezone dolazili protiv Crvene zvezde MeridianBet i Partizana, ali su tada navijali za večite rivale!

Zato su se u Studentskom centru odlučili na malu osvetu, što je najveći razlog ovako paprenih cena ulaznica, koje će biti puštene u prodaju u sredu od 12 do 18 časova.

Crvena zvezda MeridianBet je, podsetimo, prvi polufinalni meč protiv Budućnosti dobila sa rekordnih 38 koševa razlike. Izabranici Duška Ivanovića slavili su u nekadašnjem Pioniru sa 93:55.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PROTIV PODGORICANIMA

17.05.2023 00:44

ZATO svi navijajmo za PARTIZAN. Cenama hoce da nas odere.