GROBARI SU OVO ČEKALI! Poznato da li će VELIKI Obradovićev adut PUTOVATI u Podgoricu!

Autor:

Sport

16.05.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar Partizana Alen Smailagić doživeo je povredu pre meča sa crnogorskim timom.

GROBARI SU OVO ČEKALI! Poznato da li će VELIKI Obradovićev adut PUTOVATI u Podgoricu!

Foto: Starsport

KK Partizan

Partizan je doživeo šokantan poraz u prvoj utakmici četvrtfinala AdmiralBet ABA lige od Studentskog centra u dvorani "Aleksandar Nikolić", a u timu Željka Obradovića nije bilo Alena Smailagića.

Nekadašnji igrač Golden Stejta osetio je bol u kolenu, zbog kojeg je propustio utakmicu sa Podgoričanima, a već danas podvrgnut je detaljnim analizama, posle kojih je njegovo zdravstveno stanje malo jasnije.

Nalazi su pokazali da grobari ne moraju da brinu, pošto se ne radi o težoj povredi Alena Smailagića, kako prenosi "Telegraf", koji će se verovatno naći na spisku ekspedicije koja će otputovati u glavni grad Crne Gore i staviti se na raspolaganje najtrofejnijem evropskom stručnjaku.

Foto: Starsport

Željko Obradović i Alen Smailagić

Utakmica između Studentskog centra Derbi i Partizana igraće se u četvrtak od 19 časova, dok će termin eventualne majstorice, ukoliko do nje dođe, biti naknadno saopšten.

Klub iz Humske mora da pobedi na ovom gostovanju, jer bi drugačiji ishod značio njihovu eliminaciju iz regionalnog takmičenja.

Tada bi "studenti" izašli na megdan Cedevita Olimpiji u polufinalu AdmiralBet ABA lige, koja je prethodno eliminisala FMP Železnik sa 2:1 u seriji.

Podsetimo, u drugom polufinalu Crvena zvezda MeridianBet povela je u seriji protiv još jednog podgoričkog tima, Budućnosti (1:0), jer je prvi meč ubedljivo rešila u svoju korist sa 38 koševa razlike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading