VELEOBRT: Partizan u četvrtak ZAVRŠAVA sezonu?

Autor:

Sport

16.05.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre manje od nedelju dana činilo se da crno-beli igraju takmičarsku godinu iz snova, a sada bi mogli da ostanu i bez trofeja.

VELEOBRT: Partizan u četvrtak ZAVRŠAVA sezonu?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Panter i Lesor

Košarkaši Partizana doživeli su šokantan poraz od Studentskog centra (83:84) u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige, čime su došli na korak od eliminacije iz regionalnog takmičenja.

Još ranije je najavljeno da crno-beli neće igrati KLS, zbog zakasnele prijave, te bi eventualan poraz u Podgorici predstavljao kraj sezone.

Druga utakmica na programu je u četvrtak od 19 časova, a pre samo nekoliko dana "parni valjak" je kovao planove za Fajnal-for Evrolige. Ipak, usledio je poraz u majstorici od Real Madrida, a onda i šok od Podgoričana u Pioniru, pa se sve okrenulo za veoma kratko vreme.

Izabranici trenera Željka Obradovića biće pod velikim pritiskom u glavnom gradu Crne Gore, ali je kvalitet na nihovoj strani, te im ostaje samo da "ohlade glave" i potvrde ga na parketu.

Podsetimo da pobednika ove četvrtfinalne serije u borbi za plasman u samu završnicu AdmiralBet ABA lige čeka Cedevita Olimpija, koja je izbacila ekipu FMP-a sa 2:1.

U međuvremenu, Partizan je ostao bez Tristana Vukčevića, koji je otišao u Ameriku, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading