KRATAK ROSTER KUMOVAO PORAZU! Obradović priznao novinarima: Centar je u Americi, nemam pojma kako!

Autor:

Sport

15.05.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji trener Evrope bez dlake na jeziku.

KRATAK ROSTER KUMOVAO PORAZU! Obradović priznao novinarima: Centar je u Americi, nemam pojma kako!

Foto: Starsport

Studentski centar savladao je Partizan 84:83 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige i tako šokirao dvoranu "Aleksandar Nikolić". Nakon poraza crno-belih, medijima se obratio trener srpske ekipe Željko Obradović.

 

 

- Čestitam Studentskom centru na pobedi. Ležerno smo ušli u meč, u poslednjih pet minuta smo izgubili sa 11:4, a to je nedopustivo za ekipu sa iskustvom koje mi imamo, ali eto gododilo se. Okrećemo se duelu u Podgorici sa ciljem da vratimo seriju u Beograd - rekao je Željko Obradović pa nastavio:

- Zašto je Studentski centar imao dvadeset skokova više u odnosu na nas, zbog energije i želje. Naš rival je to imao, mi nismo. Smailagić je propustio meč zbog bolova u kolenu. Vukčević je u Americi, kako, nemam pojma. Dobio je dozvolu od kluba.

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

- U najavi za utakmicu sa Studentskim centrom sam rekao da je priča o Evroligi završena, a da je cilj osvajanje AdmiralBet ABA lige. Videli ste kako je sve izgledalo na parketu, nismo bili ni približno na željenom nivou.

Revanš je na programu 18. maja u Podgorici. Termin eventualne treće utakmice će biti naknadno određen. Podsećanja radi Zvezda je u prvom meču polufinalne serije pobedila Budućnost sa 93:55, a revanš je 23. maja u glavnom gradu Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
PANTER JE KRIVAC NEKA SAD VADI

15.05.2023 22:10

ZOC SAMO PANTER JE KRIV STO NIJE POSAO NA KOS. ILI DVOJKA ILI DVA BACANJA. GRESKA !