"NJEGOV OTAC HTEO DA PREGAZI MOG MUŽA TRAKTOROM"! Komšije kažu da su trpeli teror od porodice masovnog ubice iz Mladenovca!

Autor:

Hronika

15.05.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Dubone i Malog Orašja već deset dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4.maja i prilikom kog su izgubili osmoro mladih meštana, a ranjeno je čak njih 14.

"NJEGOV OTAC HTEO DA PREGAZI MOG MUŽA TRAKTOROM"! Komšije kažu da su trpeli teror od porodice masovnog ubice iz Mladenovca!

Foto: Privatna arhiva, Instagram

Uroš Blažić koji je osumnjičen za masakr nad ovim meštanima, uhvaćen je i odveden na saslušanje u Smederevo 5. maja u jutarnjim časovima, nakon što je potraga za njim trajala celu noć.

Podsetimo, on se krio u kokošinjcu na imanju svojih rođaka kod Kragujevca, koji su takođe saslušani u istrazi.

Kako pričaju meštani Dubone, porodica osumnjičenog Uroša Blažića odranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravila svima oko sobe.

Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imovine, a jednom je otac od Uroša Blažića nasrnuo na mog muža i traktorom, hteo je da ga pregazi. Napadao ga je i sekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiji, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vreme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije saseklo u korenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo - kaže komšinica:

- Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam pripretili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, to ne mogu da shvatim. Stvarno nemam reči hvale za njih, a verujem da tako misli i ostatak komšiluka.

Podsetimo, policija je uhapsila i R. B., oca osumnjičenog za masakr, zbog oružja.

(Republika/Kurir)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading