MEĐUNARODNI SKANDAL: Uhapšen Son! (FOTO)

Autor:

Sport

16.05.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista lišen slobode.

MEĐUNARODNI SKANDAL: Uhapšen Son! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Južnokorejski reprezentativac Son Jun-Ho uhapšen je u Kini zbog sumnje da je primio mito.

 

 

Ministarstvo spoljnih poslova Kine potvrdilo je da je on zadržan u policiji provincije Laoninga.Son je uhapšen u petak i zadržan zbog umešanosti u slučaj korupcije, potvrdili su i diplomatski izvori Južne Koreje. Radi se o reprezentativcu Južne Koreje koji igra u kineskom Šandong Taišanu.

- Kina je zemlja vladavine prava i sa svim slučajevima se nosi u skladu sa zakonima kako bi zaštitila prava i interese svih strana - naveo je u obraćanju medijima portparol Ministarstva spoljnih poslova Kine Vang Venbin.

Fudbalski savez Južne Koreje objavio je da je pokušao da kontaktira Sonov klub u želji da dođe do objašnjenja, ali da se klub nije oglasio.

Istovremeno, iako ne daju komentare o slučaju, iz kluba su Sonu u petak, na dan hapšenja, na društvenim mrežama poželeli srećan rođendan.

Son je odigrao tri meča za reprezentaciju Južne Koreje na Svetskom prvenstvu u Kataru gde je njegova reprezentacija prošla u nokaut fazu prvi put posle 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading