NOVAK PROGOVORIO O INCIDENTU: Đoković OPLEO po Britancu - "To nije fer-plej!"

Autor:

Sport

16.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je stav srpskog tenisera.

NOVAK PROGOVORIO O INCIDENTU: Đoković OPLEO po Britancu - "To nije fer-plej!"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:0.

Po setovima je bilo 6:3, 6:4, a duel će ostati upamćen po sramotnom potezu trenutno 13. igrača sveta.

Naime, Britanac je u jednom gemu drugog seta imao siguran poen, srpski teniser se okrenuo na mreži, a Nori je imao smeč i čitav teren prazan da pošalje udarac. Ipak, odlučio se da baš gađa u Novaka, kog je pogodio iznad pete i tako rizikovao težu povredu našeg tenisera.

Posle meča se o ovom incidentu oglasio i naš as, koji je detaljnije objasnio incident.

- Pogledao sam ponovoljeni snimak tog momenta kad me je pogodio. Periferno me je video, za mene je poen bio završen... Koristio je sve što sme, da uzme medikal tajm aut, ali to nije fer plej, tako se ne odnosi na terenu - rekao je Novak na konferenciji za medije.

Dodaje da ne može da razume ovo ponašanje njegovog rivala.

- Poznajem ga dosta dugo, on je dobar momak, zaista ne razumem ovo ponašanje, ali tako je, kako je. On je uneo vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu - zaključio je Novak.

Podsetimo, Novak je tokom dana saznao i ime svog rivala u četvrtfinalu, a jasno je da publiku na Foro Italiku čeka pravi spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading