STALI UZ PREMIJERKU Pismo podrške Sabora proizvođača agroprivrede Srbije Ani Brnabić: Nerealni zahtevi da bi se desili protesti

Autor:

Vesti

16.05.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevi koja su juče ispostavila udruženja poljopriivrednika Vladi Srbiji bila su nerealna i nesprovodiva i planirano je da budu odbijena da bi se organizovali već pripremljeni protesti sa političkim primesama, naveo je Milićević.

STALI UZ PREMIJERKU Pismo podrške Sabora proizvođača agroprivrede Srbije Ani Brnabić: Nerealni zahtevi da bi se desili protesti

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Članovi Sabora proizvođača agroprivrede Srbije (SPAS) uputili su pismo podrške premijerki Srbije Ani Brnabić.

- Obraćam Vam se u ime mnogih udruženja, stočara, ratara, voćara, povrtara, zadrugara i ostalih. Zahtevi koja su juče ispostavila udruženja poljopriivrednika Vladi Srbiji bila su nerealna i nesprovodiva i planirano je da budu odbijena da bi se organizovali već pripremljeni protesti sa političkim primesama! - piše na početku pisma podrške koji je potpisao Zoran Milićević, predsednik SPAS-a.

Podsetimo, vest da su pregovori poljoprivrednika sa Brnabić propali i da su organizatori najavili proteste, samo je još jedan pokušaj destabilizacije zemlje, iza kojih stoje lažni poljoprivrednici, piše Informer.

Jedan od organizora protesta Mileta Slankamenac nije nikakav poljoprivrednik jer i ne obrađuje zemlju, već politički aktivista koja je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima opozicije.

Ove navode u pismu potvrđuje i sam Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
Danijela

16.05.2023 16:51

Naravno da su zahtevi nerealni.

Ana

16.05.2023 16:52

Opozicija huska da bi se stvorio haos i nastao nemir

zelja

16.05.2023 17:05

Pametni, vredni i cestiti ljudi, su stali uz pristojni Srbiju.

Ljubica

16.05.2023 17:06

I treba da podrže Anu. Ulaže država u poljoprivredu, u subvencije. Vučić daje sve od sebe da sela i poljoprivreda budu uspešni i da napreduju.