SO NA RANU "GROBARIMA"! Legende poručuju: Real se promenio posle Partizana!

Autor:

Sport

16.05.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Po ko zna koji put smo pokazali da ovaj tim raste i napreduje kada igramo meč odluke."

SO NA RANU "GROBARIMA"! Legende poručuju: Real se promenio posle Partizana!

Foto: Starsport

Dvojica najiskusnijih igrača Real Madrida - Serhio Ljulj i Rudi Fernandez,  pred polazak u Kaunas na fajnal for Evrolige nisu propustili da još jednom podsete na ogroman uspeh u dvoboju sa Partizanom.

Republika

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

- Nemamo nikakve sumnje u svoje mogućnosti, niko u svlačionici, branimo dres Real Madrida i pokušavamo da pobedimo u svim takmičenjima. U to niko nema sumnje. Serija protiv Partizana je bila izuzetno teška i od tog trenutka smo se promenili. Po ko zna koji put smo pokazali da ovaj tim raste i napreduje kada igramo meč odluke, finale, a to je ono što ćemo opet da uradimo u Kaunasu, igramo još jedno finale - kaže Sehio Ljulj.

Slično razmišlja i Rudi Fernandez - on kaže da ishod serije protiv Partizana može biti samo odskočna daska i pozitivan impuls za ono što ih čeka u Kaunasu.

Republika

Foto: Starsport

Rudi Fernandez

- Ova serija nam je pomogla da se još više okupimo i budemo čvršći, jači u suočavanju sa nevoljama, i to moramo da iskoristimo na Fajnal-foru - poručio je Rudi Fernandez.

Podsetimo, Real će u  Kaunasu igrati protiv Barselone, a sam plasman na završni turnir Evrolige biće zbirno 17. za dvojicu ikona "kraljevskog kluba". Ljulj za "pojasom" ima devet učešća na F4, a Rudi jedno manje i po tome su, uz Kostasa Slukasa iz Olimpijakosa, daleko ispred svih. Grčki plej je takođe devet puta igrao u samoj završnici elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading