UŽASNE VESTI ZA PEŠIĆA! Povredio se reprezentativac Srbije! U kolicima su ga izveli sa parketa! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Vasilije Micić teško se povredio na meču Efesa i Fenerbahče.

UŽASNE VESTI ZA PEŠIĆA! Povredio se reprezentativac Srbije! U kolicima su ga izveli sa parketa! (VIDEO)

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Nižu se loše vesti za selekciju Srbije tri meseca pred početak Svetskog prvenstva u košarci, koje će se održati u Indoneziji, Japanu i na Filipinima.

Posle "otkaza" kapitena Vladimira Lučića koji će zbog operacije propustiti Mundobasket, selektor "orlova" Svetislav Pešić suočio se sa novim problemima!

Najbolji igrač Efesa i dvostruki uzastopni MVP Evrolige Vasilije Micić je utakmicu protiv gradskog rivala Fenerbahčea napustio u kolicima.

Do povrede je došlo kada je Vasilije krenuo na prodor, u poslednjem minutu treće deonice, ali se u odbrani isprečio Metedžan Birsen, pa je došlo do sudara.

Bio je to direktan sudar kolenima, pa su obojica ostala da leže na parketu. Ni jedan ni drugi nisu mogli da se oslone na noge, pa je prekid potrajao nekoliko minuta.

Srpski reprezentativac je na kraju uplakan napustio poprište gradskog derbija, dok je Birsen nešto bolje prošao izašavši uz pomoć saigrača.

Foto: printscreen/TV Arena sport

Vasu Micića su na kolicima izvezli sa parketa

Ne treba govoriti koliki bi hendikep za srpsku reprezentaciju i selektora Pešića bio izostanak Micića sa Svetskog prvenstva, do koga su "orlovi" došli u poslednjem kolu kvalifikacija pobedom nad Velikom Britanijom.

Srbija će, podsetimo, na Mundobasketu igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom, koju sa klupe predvodi nekadašnji selektor naše selekcije Aleksandar Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading