SADA JE SVE JASNO: Gudurić otkrio da li će igrati na Mundobasketu!

Autor:

Sport

10.05.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek reprezentacije Srbije obradovao naciju.

SADA JE SVE JASNO: Gudurić otkrio da li će igrati na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se na fajnal-for Evrolige u Kaunasu! Crveno-beli iz Pireja ubedljivo su savladali Fenerbahče na svom parketu u majstorici četvrtfinalne serije - 84:72. Grčki klub slavio je ukupnim rezultatom 3:2 u pobedama.

Gostima nije pomogla ni maestralna partija Marka Gudurića, koji je na ovom susretu ubacio osam trojki, i postigao ukupno 26 poena. Ipak, izostala je pomoć saigrača, pa bek Fenera nije mogao sam da spreči Olimpijakos da se plasira dalje.

Ipak, posle poraza, naša reprezentacija je dobila sjajnu vest, a to je da će Gudurić igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem prvenstvu sveta.

- Naravno. Hajde da vidimo kako će dalje ići sezona ali ako budem zdrav. Odrastao sam na taj način, da razmišljam da igram za reprezentaciju. To se ne dovodi u pitanje. Većina igrača u Srbiji tako razmišlja. Samo se molim da ostanem zdrav i da svi ostali igrači ostanu zdravi tako da možemo da odemo na Svetsko prvenstvo u najjačem mogućem sastavu - rekao je Gudurić posle ispadanja svog tima. 

Foto: Starsport

Marko Gudurić u dresu Fenerbahčea

Podsećamo, prvenstvo sveta u košarci se ove godine održava u Japanu, Indoneziji i na Filipinima, i to od 25. avgusta do 10. septembra.

Naša selekcija će u grupi biti sa Portorikom, Kinom i Južnim Sudanom, a u drugoj fazi će se ukrstiti sa grupom A, u kojoj se nalaze Italija, Filipini, Angola i Dominikanska Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading