KAKVA UTAKMICA U PODGORICI: Partizan nakon drame izborio MAJSTORICU!

Autor:

Sport

18.05.2023

21:02 >> 21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Naneli junak crno-belih.

KAKVA UTAKMICA U PODGORICI: Partizan nakon drame izborio MAJSTORICU!

Foto: SC Derby/Filip Roganović

Kevin Panter

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u Podgorici rezultatom 81:79 i tako izborili majstoricu u četvrtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA ligi.

 

 

"Studenti" imali su prednost u većem delu meča, ali onda je usledila dramatična završnica. Na 90 sekundi pre kraja, Džejms Naneli je pogodio trojku za 76:73. Mateo Drežnjak je pogodio dva penala za 75:76, a odlični Naneli preko Zvonimira Ivišića za 78:75. Upravo je Zvonimir Ivišić posle ofanzivnog skoka pogodio za 77:78, zatim je promašio slobodno bacanje za izjednačenje.

Više puta spominjani Naneli je na šest sekundi pre kraja pogodio još jednu trojku za spas Partizana. SC je stigao do 79:81, imao je jedan sekund za poslednji napad, ali Egzum je presekao dodavanje.

Najefikasniji u sastavu Partizana bili su Dante Egzum sa 24, Džejms Naneli sa 23, Kevin Panter sa osam poena. Kod Studentskog centra, Flečer Megi je postigao 15, Nikola Pavlićević 11, Danilo Tasić devet poena.

Odlučujući duel, popularna majstorica, na programu je 22. maja u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading