SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Na Marakanu stiže MILION evra! Ali, to nije sve - još LEPIH informacija za Delije!

Autor:

Sport

14.05.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sparte pobedili su u velikom derbiju češkog prvenstva Slaviju iz Praga rezulatom 3:2 i došli nadomak osvajanja titule.

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Na Marakanu stiže MILION evra! Ali, to nije sve - još LEPIH informacija za Delije!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Najveći derbi češkog fudbala rešen je golom iz penala u sedmom minutu sudijske nadoknade vremena.

Tada je Krejči bio precizan i doneo veliku radost domaćem timu, a Sparti, verovatno, nedostižnih pet bodova u odnosu na aktuelnog šampiona ekipu Slavije.

Prethodno je Haraslin u 30. minutu fantastičnim šutem iz slobodnog udarca doveo domaćina u vođstvo, ali je radost igrača Sparte krato trajala, pošto je Šranc tri minuta kasnije kontru Slavije potpisao izjednačujućim golom.

Onda je Sorensen u 63. minutu posle gužve bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru i ponovo je Sparta povela. Kada je delovalo da će domaćin slaviti, Tecl je u 85. minutu izjednačio na 2:2.

Međutim, usledio je već pomenuti penal u 90+7. minutu, kada je Krejči doneo veliku radost svojim saigračima, ali i svima u Ljutice Bogdana.

Njegov pogodak obradovao je sve u Crvenoj zvezdi, pošto će Sparta osvajanjem titule sigurno pomeriti klub sa Marakane za jedno mesto u Ligi šampiona, tačnije u treći šešir, dok će prvak Srbije imati 1.100.000 evra više zagarantovano na ime bonusa i za učešće u Ligi šampiona na osnovu rejtinga.

Izabranici Miloša Milojevića su, podsetimo, savladali Vojvodinu sa 2:1, evrogolom Kingsa Kangve u dubokoj sudijskoj nadoknadi.

Zvezda je odavno odbranila šestu uzastopnu titulu, a 34. u klupskoj istoriji, bilo je to još u pobedi protiv TSC-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading