HARIS DŽINOVIĆ NAPRAVIO HAOS U PORODIČNOJ KUĆI! Poludeo jer mu je ćerka postala STARLETA, menja momke kao čarape!

Autor:

Zabava

17.05.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač poludeo zbog ponašanja naslednice!

HARIS DŽINOVIĆ NAPRAVIO HAOS U PORODIČNOJ KUĆI! Poludeo jer mu je ćerka postala STARLETA, menja momke kao čarape!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Haris Džinović nikako ne može da prihvati to što je njegova ćerka Đina postala zanimljiva medijima, pa se često njene fotografije nađu na portalima kao da je starleta, ali je sve češće povezuju i sa poznatim muškarcima.

Otkada je raskinula dvogodišnju vezu i stupila u ljubavni odnos sa Vojažem sa kojim je bila  samo mesec dana, Harisova mezimica se sve češće nalazi u muškom društvu zbog čega se često nagađa ko joj je dečko.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Haris Džinović

Pevač je, naime, zbog toga poludeo, pa je navodno napravio haos u kući.

- Haris ćuti i trpi, ali kada mu prekipi, on napravi lom. Ne želi da Đina bez povoda bude u medijima, on se toga ježi da neko bude popularan jer je nečiji sin, ćerka, ili šta god. Ono što mu sada smeta jeste to što svaki dan čita kako mu ćerka menja momke. Poludeo je! Vikao je na Đinu, a i ženi je rekao da ne želi više ni jednu jedinu vest o njoj da pročita. Melini je naredio da popriča sa ćerkom i da obuzda njeno ponašanje koliko može - otkriva izvor blizak Džinovićevoj za Star.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Džonko

17.05.2023 22:28

Šta se folira... Pa i on je oženio starletu, matori perverznjak... Radio sam u hotelu Intercontinental a on je tamo odsedao stalno i dovodio sve i svašta, da ne pišem sad dalje...!!!