MIJOVIĆ UTUČEN POSLE DEBAKLA OD ZVEZDE MERIDIANBET: Osećam stid i sramotu, izvinjavam se navijačima!

Autor:

Sport

23.05.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričani poniženi u svojoj Morači.

MIJOVIĆ UTUČEN POSLE DEBAKLA OD ZVEZDE MERIDIANBET: Osećam stid i sramotu, izvinjavam se navijačima!

Foto: Starsport

Petar Mijović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale plej-ofa AdmiralBet ABA lige, pošto su u drugoj utakmici polufinalne serije u Morači pobedili Budućnost rezultatom 97:56 (25:26, 23:8, 29:11, 20:11).

 

 

Trener crnogorskog tima, Petar Mijović, obratio se novinarima nakon debakla njegove ekipe.

- Osećam stid i sramotu zbog svega što smo prikazali u dva meča protiv Zvezde. Izvinjavam se ne svim koji su došli, nego svima koji godinu dana ne dolaze zbog načina na koji Budućnost izgleda ove sezone. Do sada nismo gubili sa 40 razlike, ali do sada nismo ni igrali o rivalu kakva je Zvezda Meridianbet. Ovo što se desilo nema nikakve veze ni sa budžetom, ni sa kvalitetom, ni sa evroligaškim iskustvom - naglasio je Petar Mijović pa nastavio:

- Ovo je sopstveno nepoštovanje, a to je donelo nepoštovanje prema klubu, prema navijačima. Razočarali smo sami sebe, klub, navijače. Vratiću se još jednom na sebe. Osećam veliku stid i sramotu.

Crveno-beli u velikom finalu regionalnog takmičenja čekaju boljeg iz serije Partizan - Cedevita Olimpija koja počinje u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading