VELIKO SLAVLJE NA MARAKANI: Fantastične vesti za Zvezdu, a tiču se Lige šampiona!

Autor:

Sport

23.05.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-belima povećane šanse za proleće u Evropi.

VELIKO SLAVLJE NA MARAKANI: Fantastične vesti za Zvezdu, a tiču se Lige šampiona!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Sparta iz Praga se danas posle devet dugih godina vratila na tron češkog fudbala, osvojivši 34. titulu u bogatoj klupskoj istoriji. Za takav poduhvat bio im je potreban bod sa gostovanja Slovackom (0:0), pa je večiti rival Slavija ostala na tri boda iza novog šampiona, kolo pre kraja.

 

 

Prethodne sezone su se digli, igrali proleće u Ligi Konferencija odakle ih je eliminisao Partizan, ali su postali konkurentni u šampionskoj trci. Ove sezone imje i sreća bila naklonjena. Do nekih ključnih bodova stigli su u dubokoj sudijskoj nadoknadi iz penala. Tako su u plej-of derbiju savladali i omraženu Slaviju.

Na kraju krajeva Sparta je pomogla Crvenoj zvezdi. Posle Slavijine izgubljene titule crveno-beli će na žrebu za Ligu šampiona skoro sigurno biti u trećem šeširu. Ostalo je samo da Sosijedad ozvaniči direktan plasman u Ligu šampiona, pa da crveno-beli i zvanično budu u trećem šeširu.

Podsetimo, ekipa iz Baskonije ima 68 bodova u Primeri na dva kola pre kraja prvenstva, Viljareal ima meč manje i 60 poena na svom kontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading