NA TOMINU PRIČU SVAKOM ZASUZE OČI! Postao tehnološki višak, pa čisti podrume i ostave, on i Laki preživljavaju sa 8.000 dinara

Autor:

Vesti

23.05.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj Beograđanin je nastavio da radi, a njegova primanja su izuzetno niska.

NA TOMINU PRIČU SVAKOM ZASUZE OČI! Postao tehnološki višak, pa čisti podrume i ostave, on i Laki preživljavaju sa 8.000 dinara

Foto: printscreen/facebook

Toma Domar

Naša mala pomoć nekome može previše da znači, a Tomi bi sigurno dobrodošla. Tako se na Fejbuku pojavila objava, a do nas je da koliko možemo "raširimo" Tominu priču o trudu da zaradi za život, borbi da čestito i pošteno dođe do hleba. Ovo je priča o Tomi Domaru...

Jedna korisnica Fejbuka, Beograđanka, postavila je na svom nalogu Tominu životnu priču. Toma je proglašen kao tehnološki višak u firmi gde je radio, pa je ostao prinuđen da se snalazi za život na ovaj ili onaj način. Ali Toma ne kuka, iako je bolestan.

Ovaj Beograđanin je nastavio da radi, a njegova primanja su izuzetno niska. Da bi izdržavao sebe i svog ljubimca Lakija, Toma se ne lati fizičkih poslova, kao što su prevoz. Ali i čišćenja podruma i ostava!

- Ovo je Toma Domar.. Živi u ovoj udžerici. Ćošak Prolererskih Brigada, sada Krunske i Baba Višnjine. Ceo život je radio kao ložač, a kada se razboleo, proglasili su ga za tehnološki višak. Prima socijalnu pomoć od 8.000 dinara - počinje objava, a u nastavku kažu:

Foto: printscreen/facebook

Toma Domar

- Ima psa Lakija kog voli ko rođenog sina. Ima i kombi. Fakat, nije u prvoklasnom stanju, kombi mislim, ali radi sve. Iznošenje nepotrebnih stvari, tavane i podrume. Moja ćerka ga je angažovala za iznošenje nekih troseda, ne znam čega sve, za renoviranje kancelarija. Došao, izneo, utovario, otišao. Imam Joju za svedoka. Ako vam bilo šta treba, zovite ga. Tako ćemo im pomoći da prežive on i Laki - napisaala je Tomina sugrađanka unutar objave, a priča je momentalno ganula grašane Srbije i postala viralna na Fejsbuku. 

Priča je nastavila da se širi i na drugim mrežama... Svi oni koji su videli objavu posvećenu Tomi, pitali su je za kontakt telefon, nakon čega je žena koja za Tomu traži pomoć postavila i sliku njegovog oglasa koji je lepio po komšiluku.

- Malo je stvari koje su me rasplakale od sreće, al ova želja da se pomogne Tomi, definitivno je jedna od njih - samo je jedan od komentara.

A bilo ih je mnogo!

- Odmah sam zvala da pomognem, možda se nije javio jer je bilo kasno. Ali pokušaću ponovo, obavezno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading