"ORLIĆI" BLISTAJU OD SREĆE: Maksimović i Mitrović najavljuju napad na polufinale EP!

Autor:

Sport

24.05.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Srbije uzrasta do 17 godina odmeriće snage sa Poljskom u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata.

"ORLIĆI" BLISTAJU OD SREĆE: Maksimović i Mitrović najavljuju napad na polufinale EP!

Foto: FSS

Kadeti Srbije

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u trećem kolu grupe B remizirala sa Španijom.

Strelac jedinog gola za našu reprezentaciju protiv Španije Andrija Maksimović sijao je od zadovoljstva po završetku susreta.

- Utisci su fenomenalni, plasirali smo se među osam najboljih selekcija u Evropi. Bilo je jako važno da prebrodimo i što pre zaboravimo poraz od Slovenije. Ušli smo motivisano u duel sa Španijom, odigrali strpljivo i svih 90 minuta imali kontrolu utakmice. Osetio se još jednom timski duh koji krasi ovu ekipu od prvog dana okupljanja. Činjenica da sam tresao mreže Italije i Španije na ovom turniru nije mi toliko bitna, koliko me raduje igra cele ekipe. Svi smo zaslužni za ovaj podvig, od igrača, do selektora i članova stručnog štaba - rekao je Maksimović.

Jedan od najzapaženijih igrača na utakmici sa Španijom, Stefan Mitrović, kaže da je ekipa još jednom pokazala karakter, kao u kvalifikacijama kada su posle startnog poraza od Belorusije uspeli da se vrate i izbore plasman na završni turnir.

- Igrao sam pod pritiskom žutog kartona, ali sam dao sve od sebe i pomogao timu da ostavri željeni rezultat. Fenomenalan je osećaj kada na ovako važnom takmičenju ostanete neporaženi u duelima protiv dve najkvalitetnije reprezentacije. Odigrali smo timski i zasluženo prošli dalje. Na redu je Poljska, mi smo Srbija, nikoga se ne plašimo i idemo na plasman u polufinale - poručio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading