NESTALA PRE 31 GODINU, PROGLASILI JE MRTVOM, A SAD JE PRONAĐENA ŽIVA! Evo gde je bila! MUŽ JE ČEKAO SVE VREME, SAD NE ŽELI DA JE VIDI! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

01.07.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je nestala, Patricija je iza sebe ostavila mlađu sestru Gloriju i supruga Roberta, za kog se udala 1972. godine.

NESTALA PRE 31 GODINU, PROGLASILI JE MRTVOM, A SAD JE PRONAĐENA ŽIVA! Evo gde je bila! MUŽ JE ČEKAO SVE VREME, SAD NE ŽELI DA JE VIDI! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/NBC News

Nakon što je nestala iz rodnog Pitsburga pre više od 30 godina, Kopta koja boluje od demencije, pronađena je u staračkom domu u Portoriku, gde se nalazi od 1999. godine.

Uspeli su da joj uđu u trag zahvaljujući socijalnom radniku koji je bio zabrinut za njeno zdravlje. I trebalo je gotovo godinu dana da uzorak DNK potvrdi njen identitet i dokaže da je ona zaista Patricija.

Kada je nestala, Patricija je iza sebe ostavila mlađu sestru Gloriju i supruga Roberta, za kog se udala 1972. godine.

Robert, koji sada ima 86 godina, objasnio je da njegova supruga ima problema s mentalnim zdravljem i da je tokom godina njeno ponašanje postalo sve gore.

- Nešto se sigurno dogodilo. Neko je došao do nje jer je počela s celom tom pričom svetu će doći kraj - objasnio je.

Suprug je dalje dodao da bi Patricija lutala okolo i govorila strancima "da idu kući jer će smak sveta za tri dana."

Njena sestra se priseća:

 

 

- Jednostavno je volela okean, plažu, toplo sunce - rekla je i da bi mlada Patricija često odlazila na odmor u Portoriko pre nego što je upoznala svog supruga Roberta.

Stvari su se pogoršale početkom 90-ih, kada su Patriciju opljačkali i ukrali joj verenički prsten. Kasnije je imala nekoliko susreta s policijom, te je čak i uhspšena. Robert je objasnio da je njegova supruga imala naviku da nestaje na kratko vreme.

Primetio je: 

- Jedne večeri dođem kući i nje jednostavno nema i niko ne zna gde je.

Ali nakon što se gotovo 6 meseci nije vratila kući, on je podneo prijavu nestanka i obavestio policiju o njenom nestanku.

- To je tužno, ali mi je olakšanje. Kad vam žena nestane, vi ste osumnjičeni - tvrdi Rob.

Nije se ponovo oženio, ali je rekao da ne planira da je poseti i da sada pokušava da zaboravi prošlost, iako mu je drago što zna da se o njoj brinu.

Patricijina sestra Glorija, međutim, želi da otputuje u Portoriko kako bi videla svoju sestru, s obzirom na to da s njom ne može da razgovara telefonom zbog njezine demencije. Glorija je napomenula: '

- Bez obzira na to da li me poznaje ili ne, još uvek želim da je vidim i zagrlim i kažem joj da je volim.

Kopta je imala sestru bliznakinju koja je umrla ne znajući da joj je sestra još živa.

(Republika/Net.hr)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading