"ZA OVO SE IDE U ZATVOR" Kolega optužio Anu Nikolić da ga je UZNEMIRAVALA, pevačica žestoko uzvratila!

Autor:

Zabava

01.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić se oglasila i uzvratila pevaču na šokantne optužbe!

"ZA OVO SE IDE U ZATVOR" Kolega optužio Anu Nikolić da ga je UZNEMIRAVALA, pevačica žestoko uzvratila!

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Bivši rijaliti učesnik i pevač Dario Šogorović je optužio pevačicu Anu Nikolić da ga je uznemiravala. Kako kaže, na silu je pokušala da mu skine pantalone kad su se upoznali, kako bi dogovorili saradnju.

- Dobio sam ponudu preko ljudi iz tima Ane Nikolić da se upoznamo i da porazgovaramo o potencijalnoj saradnji. Svi su me unapred opomenuli da je ona malo specifičan lik, ali nisam shvatio da je baš toliko specifična. Ubrzo smo se našli. Ona je došla sa svojom ekipom, a ja sa svojom. Nas dvoje smo seli sami za jedan sto. Pokušao sam da s njom uspostavim normalnu konverzaciju, ali nažalost neuspešno. Sve vreme se ponašala strašno i pričala je samo neke gluposti sa se**ualnom konotacijom. Ponavljala mi je kako sam sladak, kako joj je drago što su joj poslali tako slatkog momka kakav sam ja. Tu sam već bio jako razočaran njenim stavom i ponašanjem, ali pustio sam je jer sam mislio da će prestati da se glupira - rekao je na početku mladić za "Kurir".

Republika

Foto: pritnscreen/instagram.com/sogorovicmusic

Dario Šogorović

- Odjednom je ustala i naskočila na mene. Pipkala me je i htela je da mi skine pantalone. U tom momentu sam je odgurnuo od sebe. Nju je to jako iznerviralo, pa je počela da mi govori kako je ona megazvezda i da uvek dobije ono što želi, pa će tako i mene. Tad sam se i ja baš iznervirao. Smrdela je na alkohol - priča on za pomenut medij i dodaje:

- Tad se malo smirila i sećam se da je rekla da je nikad u životu niko tako nije ispalio. Onda je krenula da udara po mojoj ekipi. Nakon toga je počela neprestano da me uhodi na Instagramu i da mi piše. Sve te poruke čuvam kao dokaz. Na kraju imam samo javno da joj poručim da me se mane. Sve ovo mi nije ni smešno ni zanimljivo - naveo je on.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica se rano jutros oglasila i demantovala ove navode, te najavila tužbu pevaču.

- Ovo je zaista nedopustivo. Za ovakve optužbe se ide u zatvor. A ti koji su ovog mučenika savetovali već su bili tamo, valjda im prija. Tužiću sve! - poručila je Nikolićeva na svom Instagram nalogu.

Dario je ranije tvrdio i da je imao odnose sa pevačicom Radom Manojlović, i to za novac.

Republika

Foto: pritnscreen/instagram.com/sogorovicmusic

Rada i Dario

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading