ISPLIVALA FOTKA IZ MLADOSTI: Ovako je na početku karijere izgledala nova urednica Zabavnog programa RTS-a! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Perović je juče izglasana za novu urednicu Zabavnog programa RTS-a

ISPLIVALA FOTKA IZ MLADOSTI: Ovako je na početku karijere izgledala nova urednica Zabavnog programa RTS-a! (FOTO)

Foto: A.K./ATAImages

Kako je juče zvanično saopšteno, Olivera Kovačević više nije urednica Zabavnog programa RTS-a. Njoj je istekao drugi mandat i nije imala pravo da se kandiduje ponovo, a zamenila ju je Sandra Perović, voditeljka, novinarka i filmska kritičarka.

Sandra je završila Pravni fakultet u beogradu, radila je intervjue sa mnogim holivudskim zvezdama, među kojima su Entoni Hopkins, Natali Portman, Leonardo Dikaprio, Šok Koneri, Penelope Kruz...

Republika

Foto: Printscreen

Sandra Perović

Hollywood Foreign Press Association (HFPA), udruženje stranih novinara akreditovanih u Holivudu, odabralo je pre dva meseca Sandru za novog glasača za dodelu prestižne nagrade "Zlatni globus", koja se dodeljuje za dostignuća u sferi filma i televizije kako u Americi, tako i širom sveta. Sandra je tako postala jedini glasač iz Srbije na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Voditeljka je jednom prilikom na društvenim mrežama podelila fotku iz mladosti, a u nastavku se možete podsetiti kako je izgledala ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Perović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading