Rozga novom baladom osvojila srca publike

Autor: P. R.

Zabava

30.06.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna Splićanka oduševila javnost novom pesmom!

Rozga novom baladom osvojila srca publike

Foto: Cropix

Miljenica svih generacija i jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda, Jelena Rozga, pleni pažnju gde god se pojavi, a nedavno je svoje fanove obradovala novom baladom „Idi ti“, koju je premijerno izvela na muzičkom festivalu „Melodije Jadrana“ u svom rodnom gradu.

Popularna Splićanka, još jednom je oduševila svojim moćnim, prepoznatljivim vokalom i mladalačkom energijom, a pesma je već na prvo slušanje osvojila srca publike, pa nema sumnje da će upravo „Idi ti“ postati deo njenog neizostavnog repertoara.

Republika

Foto: Cropix

Jelena Rozga Melodije Jadrana festival

Tekst i muziku napisali su bračni par Huljić, Vjekoslava i Tonči, sa kojima pevačica sarađuje punih 27 godina, a sudeći prema Jeleninim reakcijama, može se reći da je ova balada posebnija od ostalih njenih numera.

„Za mene su napisali velike pjesme, hitove, megahitove, ali ‘Idi ti’ je definitivno jedna od najljepših, ali i najtežih koje sam otpjevala u karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pjesnik. ‘Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi…”, napisala je Rozga na Instagramu.

Republika

Foto: Cropix

Jelena Rozga Melodije Jadrana festival

Domaća publika će nakon beogradske Arene ponovo imati priliku da uživa u spektaklu na koncertu u Novom Sadu, koji je pevačica zakazala za 28. oktobar u hali Spens, u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“. Pevačica je za ovu prilku obećala odličnu zabavu i veče puno emocija i vanvremenskih hitova, a ulaznice za njen koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije.

Novu Jeleninu pesmu poslušajte ovde:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading