PROBLEM U NAJAVI: Crvena zvezda Meridianbet OSTAJE BEZ bitnog igrača? Dobio poziv koji je TEŠKO ODBITI!

Autor:

Sport

01.07.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće priliku da se nametne u NBA ligi.

PROBLEM U NAJAVI: Crvena zvezda Meridianbet OSTAJE BEZ bitnog igrača? Dobio poziv koji je TEŠKO ODBITI!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Velike promene dešavaju se na Malom Kalemegdanu.

Crvena zvezda Meridianbet nije stigla do titule u AdmiralBet ABA ligi pošto je u finalnoj seriji posle pet utakmica poražena od večitog rivala Partizana, ali će i pored toga naredne sezone igrati u Evroligi.

Četa Duška Ivanovića pokušaće da se vrati na tron u regionalnom takmičenju, te da napravi iskorak u Evroligi, a veliko je pitanje u kom će sastavu krenuti u pohod na taj zadatak.

Luka Vildoza, Hasan Martin i Džon Holand napustili su Beograd, Stefan Marković završio je karijeru, a delije može da brine još jedan podatak - Filip Petrušev našao se na spisku Filadelfija 76ersa za predstojeću NBA Letnju ligu.

Petrušev ima sjajnu sezonu iza sebe, te je Filadelfija odlučila da mu da šansu da se izbori za ugovor i zaigra u najkvalitetnijem takmičenju na planeti. 

 

 

Upravo je Filadelfija i birala Petruševa na draftu 2021. godine kao 50. pika, te polaže prava na njega, a poznato je da je centru Crvene zvezde Meridianbet i njegovom menadžeru Mišku Ražnatoviću glavni cilj NBA liga.

Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP AdmiralBet ABA lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi Meridianbet, gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru - rekao je njegov agent Miško Ražnatović jednom prilikom za grčki "SDNA".

Petrušev je prethodne sezone u Evroligi u proseku beležio 10,7 poena i 5 skokova. U AdmiralBet ABA ligi je po utakmici imao 12.2 poena i 7.6 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Zoran

01.07.2023 09:34

Šteta . Odsedeće godinu dana i vratitili se

Toma

02.07.2023 20:59

Od GURBETA nikad igrac! moze da bude dobar spijun.