JOŠ JEDAN STRANAC OTIŠAO SA MALOG KALEMEGDANA: Napustio Zvezdu Meridianbet pa SRCEPARAJUĆOM objavom ganuo delije!

Autor:

Sport

29.06.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada neće zaboraviti boravak u srpskoj prestonici.

JOŠ JEDAN STRANAC OTIŠAO SA MALOG KALEMEGDANA: Napustio Zvezdu Meridianbet pa SRCEPARAJUĆOM objavom ganuo delije!

Foto: Starsport

Džon Holand sa saigračima iz Crvene zvezde Meridianbet

Američki košarkaš Džon Holand napušta redove Crvene zvezde Mridianbet, a od delija se oprostio emotivnom objavom na društvenim mrežama.

Amerikanac je naveo da mu je bila čast da nosi crveno-beli dres, podvukavši da će period proveden na Malom Kalemegdanu večno pamtiti.

Bili su čast i zadovoljstvo što sam ovu sezonu u svom životu podelio sa svima vama. Putovanje je bilo neverovatno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje - napisao je Holand na Instagramu.

 

 

Holand je imao epizodnu ulogu u Zvezdi Meridianbet, tokom sezone se spekulisalo da će ugovor sa njim biti raskinut, ali je ostao do kraja okitivši se duplom krunom (Kup Radivoja Koraća i KLS).

Podsetimo, argentinski bek Luka Vildoza otišao je u Panatinaikos, zajedno sa centrom Partizana Matijasom Lesorom, a zeleni su naciljali još jednog asa koji je prošle takmičarske godine branio boje večitih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading