EMOTIVNO OBRAĆANJE MADONINOG DEČKA, NAKON NJENE HOSPITALIZACIJE: Ova zastrašujuća situacija ga navela da razmišlja o smislu života!

Autor:

Zabava

29.06.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Josh Popper podelio je emotivnu objavu na svom Instagram profilu!

EMOTIVNO OBRAĆANJE MADONINOG DEČKA, NAKON NJENE HOSPITALIZACIJE: Ova zastrašujuća situacija ga navela da razmišlja o smislu života!

Foto: instagram.com/printscreen

Madona i Josh Popper

Svetska zvezda Madona je hitno hospitalizovana zbog teške infekcije. Njen menadžer Gaj Oziri saopštio je javnosti da se ona nalazi na intenzivnoj nezi.

Njen dečko, bokser Josh Popper, podelio je emotivnu poruku za vreme njene hospitalizacije. Iako se nije direktno obratio Madoni, niti se osvrnuo na zastrašujuću situaciju, ali je definitivno aludirao na nju.

- Dozvolite sebi da živite velikim životom. Zakoračite u ono što vam je suđeno da budete. Stvoreni ste za velike stvari - napisao je bokser ispod fotografije.

 

 

Josh je podelio objavu na svom Instagram storiju, baš na dan kada su izašle vesti da je Madonna (64) hospitalizirana.

Podsetimo, u sredu je menadžer pevačice Like a Virgin, Guy Oseary, na društvenim mrežama podelio šokantnu vest. Napisao je "U subotu, 24. juna, Madona je razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju, koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi.U ovom trenutku moraćemo pauzirati sve obaveze, što uključuje turneju".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading