TRAGIČNA SUDBINA POPULARNOG GLUMCA: Na mestu gde mu se pre pet meseci gubi svaki trag, pronađeni ljudski ostaci!

Autor:

Zabava

25.06.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je bio strastveni planinar, a nestao je pre pet meseci!

TRAGIČNA SUDBINA POPULARNOG GLUMCA: Na mestu gde mu se pre pet meseci gubi svaki trag, pronađeni ljudski ostaci!

Foto: pixabay.com

Planinari su pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji, gde je pre pet meseci nestao glumac Džulijan Sends, saopštile su vlasti.

Telo, koje je u planinskoj divljini otkriveno u subotu, u blizini planine Boldi, prevezeno je u kancelariju mrtvozornika na identifikaciju, navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino, ali detalji za sada nisu dostupni, prenosi AP.

Sands, strastveni planinar, nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

- Nastavljamo da čuvamo Džulijana u našim srcima sa svetlim sećanjima na njega kao na divnog oca, muža, istraživača, zaljubljenika u svet prirode i umetnosti, kao i na originalnog izvođača - navodi se u saopštenju.

Sends (65), glumac rođen u Britaniji, najpoznatiji je po ulozi u filmu "Soba sa pogledom" iz 1985. godine, a serija potraga za Sandsom traje od 17. juna, saopštile su vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading