CRVENO-BELE BOJE ZAUVEK U SRCU: Emotivaj OPROŠTAJ Vildoze od Zvezde Meridianbet - Argentinac se delijama zahvalio i na srpskom jeziku!

Autor:

Sport

26.06.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada neće zaboraviti boravak u srpskoj prestonici, sledeća stanica - Atina.

CRVENO-BELE BOJE ZAUVEK U SRCU: Emotivaj OPROŠTAJ Vildoze od Zvezde Meridianbet - Argentinac se delijama zahvalio i na srpskom jeziku!

Foto: Starsport

Luka Vildoza, doskorašnji bek Crvene zvezde Meridianbet, biranim rečima se oprostio od kluba sa Malog Kalemegdana.

Argentinac je potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, a završni deo objave na društvenim mrežama napisao je na srpskom jeziku.

Bilo je zadovoljstvo predstavljati i nositi crveno-beli dres ove sezone. Želeo bih da se zahvalim svim mojim saigračima, osoblju, navijačima na neverovatnoj podršci tokom cele godine, učinili ste da se osećam posebno. Bez sumnje, ova sezona će zauvek imati mesto u mom srcu - naveo je Vildoza, a potom je dodao:

Zvezdaši, hvala na svemu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

 

Podsetimo, "gaučos" je u Beograd stigao u oktobru, u Evroligi je prosečno beležio 12,6 poena po utakmici, a sada ga čeka nova epizoda u Atini, pod dirigentskom palicom turskog stručnjaka Ergina Atamana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading