OVAJ SPORTISTA JE SIN DANILA LAZOVIĆA: Na njegovu lepotu niko nije RAVNODUŠAN, a on voli samo nju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

26.06.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin glumca Danila Lazovića je poznati sportista, odnosno rukometaš.

OVAJ SPORTISTA JE SIN DANILA LAZOVIĆA: Na njegovu lepotu niko nije RAVNODUŠAN, a on voli samo nju (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Čuveni glumac Danilo Lazović preminuo je 2006. godine, a iza sebe ostavio je četvoro dece. Da podsetimo, on je bio srpski i jugoslovenski pozorišni, filmski i televizijski glumac, a prvu značajniju ulogu imao je u seriji "Otpisani". Preminuo je od infarkta, a sahranjen je na Topčiderskom groblju uz prisustvo porodice, prijatelja, kolega...

Neke od uloga koje su ga proslavile su u projektima kao što je: "Bolji život", "Tri karte za Holivud", "Goli život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Stižu dolari", i još mnoge druge.

Kada je reč o njegovoj deci, i oni su izuzetno uspešni, te je ćerka Jelena, inače najstarija, završila farmaciju, dok je Milena psiholog. Najmlađi sin Miloš vodi prodavnicu sa majkom na Avali, a Vuk je poznati rukometaš.

Foto: Instagram/lazovicvuk

Vuk i Barbara

Vuk Lazović danas ima 35 godina, rođen je 10. marta, a svoju karijeru započeo je u Partizanu gde je i igrao od 2006. do 2010. godine. Prvi inostrani angažman imao je u slovenačkom Kršku, gde je igrao jednu sezonu. Tada kreće uspon u njegovoj karijeri. Tada se preselio u Skoplje, a kratko je boravio i u timu Crvene zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Barbara Varlec mu je ukrala srce

Sa rukometašicom iz Slovenije, Barbarom dobio je sina Luku, a u ljubavi su više od 10 godina. Upoznali su se 2009. godine dok su igrali u Zaječaru. Od tada njihova ljubav traje. Oboje izgledaju atraktivno i zanosno i mnogi komentarišu da su prelep par.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading