BOJANA IZ SRBIJE ZAVELA SLAVNOG HOLIVUDSKOG GLUMCA: Želela ga i Džesika Alba, sve su uzdisale za njim, ali on je zaprosio našu doktorku (FOTO)

Autor:

Lifestyle

20.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana tada nije ni pomislila da će se udati za njega.

BOJANA IZ SRBIJE ZAVELA SLAVNOG HOLIVUDSKOG GLUMCA: Želela ga i Džesika Alba, sve su uzdisale za njim, ali on je zaprosio našu doktorku (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Mnogi odlaze u inostranstvo u želji za boljom karijerom, ali odlaskom u Kanadu, Bojana se ostvarila i na ljubavnom planu, a sreću je pronašla pored popularnog glumca. Doktorka Bojana Janković (43) zaljubila se u holivudskog glumca Majkla Vederlija (54). Oni su se upoznali na Stingovom koncertu u Vankuveru 2007. godine. Tada, bila je sa drugaricama.

Prišlo im je par momaka koji su bili navalentni, i nudili su piće, a nisu prihvatali "ne" kao odgovor. Tada je prišao Majkl i pravio se da je poznaje, rekao je:

 

- Draga izvini što kasnim, morao sam da završim neki posao u kancelariji. Onda se okrenuo momcima i rekao im je: "Ja sam Majkl drago mi je. da li želite da nam se pridružite?" Momci su nas odmah ostavili na miru - rekla je ona davno za "Politiku" i objasnila da se kasnije vratio kod njih, tada su razgovarali i upoznali se.

- Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je on glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda nije mi dozvolila da razmišljam o nekoj romantičnoj budućnosti, jer šta ja studentkinja medicine iz Srbije u Kanadi imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu - rekla je tada.

Ona je bila u Kanadi, a on u Los Anđelesu iako su mnogi prognozirali kraj venčali su se 2009. godine. Danas imaju dvoje dece, dečaka i devojčicu.

Inače, Majkl je zvezda serija "NCIS", "Crni anđeo", "Ali Mekbil", "Čari", "Doktor Bul". Nekada, on je bio muškarac o kom su maštale mnogobrojne žene, a posebno se isticao po svetlo plavim očima. U vreme te popularnosti bio je u vezi sa Džesikom Albom. Takođe, on ni danas nije ništa manje slavan, pa ga sada možete videti u jednoj od novijih serija "Doktor Bul", gde je on glavni lik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading