VILDOZA U SRPSKOM SENDVIČU: Teodora Luki lečila slomljeno srce, pa ga Milica ukrala! Koja lepotica je atraktivnija? (FOTO, ANKETA)

Autor:

Sport

21.06.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se prva dovodila u vezu sa košarkašem, a onda je u priču upala odbojkašica.

VILDOZA U SRPSKOM SENDVIČU: Teodora Luki lečila slomljeno srce, pa ga Milica ukrala! Koja lepotica je atraktivnija? (FOTO, ANKETA)

Foto: Starsport/Instagram printscreen/milicatasic12/teodoradzehverovic

Luka Vildoza u sendviču između Milice Tasić i Teodore Džehverović

Argentinski košarkaš Luka Vildoza ove sezone sa velikim uspehom nosi dres Crvene zvezde Meridianbet, ali je zimus imao krizu nakon što ga je ostavila devojka Ainara Hihon.

Međutim, organizator igre crveno-belih ju je brzo preboleo, a spekulisalo se da mu je u tome pomogla jedna od najpopularnijih srpskih pevačica Teodora Džehverović.

Teodora i Luka su nekoliko nedelja bili u žiži javnosti, ali svoju vezu nijednog trenutka nisu ozvaničili, a na kraju su se otpratili sa Instagrama čime je stavljena tačka na spekulacije o njihovoj romansi.

Međutim, nedavno je srce Argentinca ukrala druga Srpkinja, odbojkašica Milica Tasić.

Iako ni njih dvoje nisu potvrdili da su uplovili u vezu, Milica je sa tribina u finalu AdmiralBet ABA lige bodrila Luku, a posle je otišla i ispred svlačionice gde je ćaskala sa šarmantnim Argentincem.

U narednoj anketi možete glasati da li je atraktivnija Teodora ili Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Neutralan

26.06.2023 20:04

TEODORA JE BOMBETINA. ALI MI TO NAVIJACKI GLEDAMO. TEODORA JE ,,GROM"