PLAŠIM SE KAKO ĆE SE SVE ZAVRŠITI! Legenda srpske košarke DIGLA GLAS: Strepim šta će biti ako crveno-beli budu vodili

Autor:

Sport

21.06.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade Đurović izneo je svoje impresije uoči pete utakmice finalne serije regionalne lige.

PLAŠIM SE KAKO ĆE SE SVE ZAVRŠITI! Legenda srpske košarke DIGLA GLAS: Strepim šta će biti ako crveno-beli budu vodili

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet o šampionu AdmiralBet ABA lige odlučiće u petoj utakmici finalne serije.

Prva dva meča crno-beli su rešili u svoju korist (88:80 i 87:78) dok je druge dve utakmice dobio tim sa Malog Kalemegdana (91:78 i 68:56) pa će u četvrtak od 20 časova u beogradskoj Areni biti odlučen pobednik.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Po okončanju susreta svoje utiske je izneo legendarni Vlade Đurović. On je u razgovoru sa novinarima televizije Arena sport istakao da jedva čeka peti meč, ali da ga se i plaši.

Biće žestoko, plašim se kako će se sve završiti. Ako Partizan bude vodio sve vreme i dobio, nema problema. A ako ne bude vodio, a Zvezda Meridianbet bude vodila, biće svašta. I Zvezda Meridianbet je večeras vodila, 30 sekundi do kraja, na 11 razlike za crveno-bele, onda se tu nađe neko 'pametan'... I sudije, daj uruči loptu da se završi više. Oni su te 32 sekunde čekale pet minuta i zadržale sve nas, samo čekale da se još nešto desi. Naelektrisano je, ne može da bude mirno kad igraju Partizan i Zvezda Meridianbet, nema tu nikakvih šansi. Moraju da budu najbolje sudije, da bude najbolje obezbeđenje, daj Bože da sve bude bolje. Peta utakmica, za prvaka, mi nemamo većeg prvaka od AdmiralBet ABA lige. Dva vrhunska tima, mislim da će to gledati cela Evropa, sem Španije, Italije i nas svi su završili - rekao je Đurović u emisiji Arene sport, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

- Ne znam šta je sa Papapetruom, pretpostavljam da će igrati. Obradović je video da teško može da dobije utakmicu kako mu je bila raspoložena ekipa. Dugo je držao Pantera na klupi, odmarao ga, Egzum, Madar bili su na klupi, Koprivica igrao posle dugo vremena, Trifunović malo ušao, Anđušić je bio tu, a najviše Avramović. Time je poštedeo igrače za petu utakmicu, niko se nije pretrgao od napora, međutim za dva dana je utakmica. Mnogo se više fizički i emotivno istrošio Kampaco nego Egzum. Ako Nedović ne bude igrao neuporedivo bolje, a mora da igra, teško se piše Zvezdi i teško je skupiti poene koji će biti potrebni bez njegovih poena. Jedva čekam tu utakmicu, da bih kao košarkaški čovek uživao, a sa druge strane, strepim od toga šta će se dešavati.

Peta utakmica između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet na programu je u četvrtak od 20 časova u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading