ITALIJANI PIŠU: Ognjen Dobrić NAPUŠTA Crvenu zvezdu Meridianbet

Autor:

Sport

21.06.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njihovim navodima odlazi u Virtus iz Bolonje.

ITALIJANI PIŠU: Ognjen Dobrić NAPUŠTA Crvenu zvezdu Meridianbet

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Da li je došlo vreme za rastanak?

Kako javlja specijalizovani košarkaški portal, Sportando, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Ognjen Dobrić postigao je dogovor sa Virtusom iz Bolonje.

Razmatrali su crveno-beli da produže ugovor sa jednim od najboljih košarkaša, ali Italijani tvrde da dogovor nije postignut, da je Dobrić dobio bolju ponudu od Virtusa, te da će se preseliti u Bolonju naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Ognjen Dobrić

 

Ognjen Dobrić je u Crvenu zvezdu Meridianbet stigao 2016. godine iz FMP Železnka, a za to vreme osvojio je četiri regionalne lige, šest trofeja u Superligi Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup AdmiralBet ABA lige.

Dva puta je bio MVP finala šampionata Srbije, a po jednom najkorisniji igrač plej-ofa AdmiralBet ABA lige i završnog meča Kupa Radivoja Koraća.

Ove sezone Dobrić je u dresu Crvene zvezde Meridianbet u Evroligi prosečno beležio 9.9 poena, 2.5 skokova i 1.6 asistencije za indeks korisnosti od 8.1, dok u AdmiralBet ABA ligi ima prosek od 12.1 poena, 3.5 skokova i 1.6 asistencije što mu donosi indeks korisnosti 12.2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading