STRAŠNA ISPOVEST DEVOJKE KOJOJ JE NEPOSTOJEĆA OSOBA POMOGLA DA PREŽIVI NESREĆU: Kada su joj rekli istinu PRESTRAVILA SE, a objašnjenje je još JEZIVIJE

Autor: N.J.

Lifestyle

21.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobično iskustvo ove žene je najblaže rečeno strašno, ali pokazalo se da nije jedina koja je ovo doživela.

STRAŠNA ISPOVEST DEVOJKE KOJOJ JE NEPOSTOJEĆA OSOBA POMOGLA DA PREŽIVI NESREĆU: Kada su joj rekli istinu PRESTRAVILA SE, a objašnjenje je još JEZIVIJE

Foto: Shutterstok

Većina je imala jedno od onih iskustva u kojima se događa nešto misteriozno što se jednostavno ne može objasniti. Devojka je na TikTok - u ispričala šta joj se dogodilo i ostavila mnogobrojne ljude u čudu. Naime, nakon što je videla jednu epizodu podkasta na temu "sindrom trećeg čoveka", odlučila je da podeli svoje iskustvo tokom strašne saobraćajne nesreće koju je imala.

Reč je o misterioznom fenomenu nazvanom sindromom trećeg čoveka, koji se često javlja nakon iskustva bliskih smrti. Njen partner i ona su 2019. godine imali nesreću zbog koje je ona ostala u kolicima. Oni su udarili u drvo koje je bilo blizu puta, a njen dečko i ona imali su istu priču o onome što im se dogodilo, ali nakon udarca u stablo priče im se "razilaze".

Foto: TikTok/ maanijohns

Tiktokerka priča šta se desilo

Tiktokerka se priseća da ih je žena po imenu Amber spasila iz automobila, za koju je kasnije saznala da nikad nije bila na mestu nesreće. Objašnjava da je ta gospođa izvukla na travu i predstavila se:

- Kada sam sigurno izašla iz automobila, žena se predstavila. "Rekla je kao, zovem se Amber, studentkinja sam medicine. Nastavi da pričaš sa mnom" - navodno joj je rekla, a devojka objašnjava da je uradila kako je rečeno iako je kašljala krv i pljuvala staklo.

Foto: TikTok/ maanijohns

Tiktokerka o nesreći

Nakon što je policija stigla, Amber im je počela opisivati ​​povrede kako bi preneli bolničarima koji su stigli ubrzo. Kaže da se seća svakog detalja njenog izgleda, od boje kože pa do frizure i boje glasa.  Ali policajci i bolničari imali su sasvim drugačiju priču.

- Svi na mestu događaja rekli su, ne, nije bilo Amber, izvini, to je bio čovek koji ti je pomogao da izađeš iz auta.

Njen dečko koji je bio zarobljen u automobilu rekao je da je vikala njegovo ime, sve dok joj čovek nije pomogao da izađe.

Sindrom trećeg čoveka do sada je neobjašnjen, ali mnogi su ga doživeli. Većina smatra da je to nešto poput anđela čuvara. Među teorijama je da je sindrom trećeg čoveka halucinacija, biohemijska reakcija mozga pod jakim stresom ili čak nešto slično paralizi sna, piše "Your tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading