OTAC SPASIO SINA PA OTIŠAO U SMRT! I Dragiša iskočio iz kamiona pa podleteo pod točkove i poginuo na mestu!

Autor:

Hronika

22.06.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pričama meštana, kako kaže njegova rođaka problem sa kamionom je bio verovatno mehanički.

OTAC SPASIO SINA PA OTIŠAO U SMRT! I Dragiša iskočio iz kamiona pa podleteo pod točkove i poginuo na mestu!

Foto: Privatna arhiva

Dragiša D. nastradao u nesreći kod Prijepolja

Dragiša D. (47) koji je poginuo juče u mestu Padine, u nespodrednoj blizini planine Jabuka, kod Prijepolja u trenutku tragedije u kamionu smrti bio je sa  maloletnim sinom koji je završio šesti razred.

Kako je za Republiku.rs ispričala rođaka nastradalog Dragiše, niko ne može ni da poveruje da se nesreća dogodila, ali ni u to da je ovo peti preminuli iz njihove familije u poslednjih mesec.

- Dragiša je imao je svoju špediciju, pre nego što je poginuo tovario je građu.Sa njim u kamionu bio je i sin koji je završio šesti razred, koji je voleo da ide sa ocem da bude sa njim, kad god nije išao u školu. On je pokušao da zaustavi kamion, ali nije uspeo, rekao je sinu "iskači", nakon čega je i on iskočio, ali podleteo je pod točkove kamiona - kaže rođaka nastradalog Dragiše. 

Prema pričama meštana, kako kaže njegova rođaka problem sa kamionom je bio verovatno mehanički.

- Pričaju da su kočnice otkazale, i da je Dragiša na svaki način pokušao da zaustavi kamion, ali da nije nikako mogao to da izvede. Sve se brzo desilo, a kad je uradio sve što je mogao iskočili su, ali evo šta se desi - priča utučena rođaka Dragiše.

Ona kaže da je iza sebe ostavio ćerku i dva sina, kao i suprugu Miru. 

- Njihova porodica je veoma skladna. Dragiša ima dve sestre, jedna je završila Ekonomski fakultet, a druga je notar. Supruga i on su se pored njegove firme bavili i malinama koje imaju nedaleko od kuće. Veoma su vredni, a u svemu su im pomagfala i deca, najstarija ćerka ide u osmi , a dečaci su četvrti i šesti razred - kaže rođaka poginulog muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading