PRE TRI DANA IZAŠAO IZ ZATVORA, PA UBIO SUZANU: Jezivi detalji porodičnog zločina kod Novog Bečeja - Robertova porodica je problematična!

Autor:

Hronika

19.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert M. će danas izneti odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

PRE TRI DANA IZAŠAO IZ ZATVORA, PA UBIO SUZANU: Jezivi detalji porodičnog zločina kod Novog Bečeja - Robertova porodica je problematična!

Foto: Facebook

Robert ubio Suzanu kod Novog Bečeja

Policija u Zrenjaninu juče je uhapsila Roberta M. (39) iz sela Bočar kod Novog Bečeja pod sumnjom da je nožem ubio svoju suprugu S.M. (41), a zatim nasrnuo na brata.

Kako ističu meštani sela Bočar za portal Republika.rs, ubica je pre samo nekoliko dana izašao iz austrijskog zatvora.

- Robert je zbog droge bio u zatvoru tri i po godine, a na slobodi se našao pre tri, četiri dana. Suzana i on su u braku nekih deset, petnaest godina i nemaju dece. Nesrećna žena je jedva čekala da joj suprug izađe iz zatvora i da ponovo budu zajedno, a on ju je svirepo ubio - objašnjava S. S. za portal Republika. 

Ona takođe dodaje da ubica ima sestru i dva brata, koji su kao i Robert problematični.

- Jednog od braće znam pod imenom Savica i on se trenutno nalazi u zatvoru jer je na benzinskoj pumpi pretukao svoju ženu. Takođe, drugi brat isto ima dosije, a iz zatvora je izašao nedavno, pre nego što će se Robert naći na slobodi - istakla je naša sagovornica.

Foto: Facebook

Robert ubio Suzanu u kući kod Novog Bečeja

Podsetimo, Robert M. koji je prethodnog dana pretukao svoju suprugu. Ona je otišla kod drugarice, ali ju je nasilnik namamio da se vrati.

Ne zadugo on ju je nožem zaklao, pa pokušao da ubije svog rođenog brata.

Kako se saznaje, on će danas izneti odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading