OVO JE DEČAK ILIJA (9) KOJEG JE UBIO OTAC NA BANOVOM BRDU: Majka se bolnim rečima oprostila od sina jedinca!

Autor: Mihajlo Žilović / Aleksandra Grujić

Hronika

16.06.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenik D. J. (42) izvršio je u sredu oko 19 časova stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz zasada nepoznatog razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi.

OVO JE DEČAK ILIJA (9) KOJEG JE UBIO OTAC NA BANOVOM BRDU: Majka se bolnim rečima oprostila od sina jedinca!

Foto: Printscreen/društvene mreže

Majka ubijenog dečaka Ilije, koga je u sredu u iznajmljenoj kući na Banovom brdu usmrtio otac D. J., bolnim rečima uz fotografiju oprostila se od svog sina jedinca.

- Sada si sa dekom, zlato moje, umirem - napisala je Marija, ispod slike na kojoj se nalaze ubijeni dečak i njegov preminuli deda.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Ispod slika koje je okačila, nizali su se komentari koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

- Maki, moje dete: Jel moguće.. Ne mogu da dođem sebi.. Jooj.. Nemam reči... Moje saučešće - napisala je prijateljica ožalošćene.

Takođe, od dečaka Ilije, oprostio se i G. I.:

- Ovakvog anđela u pustu crnu zemlju. Ne, Gospode Isuse, rajsko naselje za našeg Iku.

Podsetimo, policijski službenik D. J. (42) izvršio je u sredu oko 19 časova stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz zasada nepoznatog razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi. Kako se sumnja, otac je ubistvo i samoubistvo počinio u trenutku nervnog rastrojstva, nakon što je napisao oproštajno pismo. 

Samo dan nakon tragedije, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa majkom ubijenog dečaka Ilije, odnosno bivšom suprugom ubice D. J. Nesrećna žena, koja inače radi kao saobraćajni policajac, kratko je za naš list rekla da više nema razloga da živi.

- Umesto da dete spremam za školu, ja mu spremam sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan. Nemam snage ni da živim ni da dišem. Nije ništa završeno što se tiče istrage, ni ja nemam sve informacije. Nemam snage da dajem bilo kakve izjave - rekla je jecajući utučena Marija.

Foto: Printscreen/društvene mreže

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading