TREBALO JE SAMO SEBE DA UBIJE, ŠTA MU JE DETE KRIVO?! Komšije šokirane prizorom na Banovom brdu gde je policajac ubio dete i presudio sebi!

Autor:

Hronika

15.06.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna tragedija dogodila se u sredu kada je otac ubio svoje maloletno dete, a potom izvršio samoubistvo.

TREBALO JE SAMO SEBE DA UBIJE, ŠTA MU JE DETE KRIVO?! Komšije šokirane prizorom na Banovom brdu gde je policajac ubio dete i presudio sebi!

Foto: Republika

Policijske patrole izašle su na lice mesta oko 19 časova, nakon što je najbolji drug oca ubice razvalio vrata kuće i zatekao dva beživotna tela u kući na Banovom brdu.

Kako je saopštio MUP, otac, inače policajac, usmrtio je svog devetogodišnjeg sina, a potom presudio sebi. Ostavio je i oproštajno pismo.

Komšije su šokirane onim što se desilo u njihovom susedstvu i kažu da je uviđaj trajao da kasno u noć, do 23 sata.

- Prvo sam video policiju, nisam znao o čemu se radi. Nakon nekoliko trenutaka me je zvala komšinica da mi kaže šta se dogodilo u komšiluku, a potom sam i na portalima video o čemu je reč. Ne poznajem tog čoveka, nisam ga čak ni sretao u prolazu. Strašno je to što se dogodilo, ako mu nije bilo do života, trebalo je sebe da ubije, ne znam šta mu je dete krivo - rekao je jedan od suseda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading