SNIMAK NOE MILIVOJEV U ŽIVIM RANAMA PO LICU: Ubijena tiktokerka trpela batine i pre nego što je BRUTALNO UBIJENA? (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak Noe Milivojev u živim ranama.

SNIMAK NOE MILIVOJEV U ŽIVIM RANAMA PO LICU: Ubijena tiktokerka trpela batine i pre nego što je BRUTALNO UBIJENA? (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Noa Milivojev ubijena tiktokerka, bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

 

U jednom snimku se vidi lice ubijene tiktokerke, koji je ona objavila. Njeno lice, kao i dekolte bili su u živim ranama, a u komentarim se mogu videti i tvrdnje nekih korisnika i njenim pratilaca da je i ranije trpela maltretiranje. 

 

 

- "Šta joj je sa licem, kao da je neko pretukao?", "Njeno lice je u ranama, šta je ovo", "Kakvi su ovo krateri po licu, rane, šta se dešava?" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading