OVO JE MOTIV UBISTVA NOE MILIVOJEV? Evo zašto je tiktokerka brutalno RASKOMADANA!

Autor:

Zabava

07.07.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo zbog čega je ubijena tiktokerka Noa Milivojev.

OVO JE MOTIV UBISTVA NOE MILIVOJEV? Evo zašto je tiktokerka brutalno RASKOMADANA!

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Ubijena Noa Milivojev

Poznata tiktokerka Noa Milivojev svirepo je ubijena i pronađena u stanu raskomadana, a glavni osumnjičeni je njen dečko Ognjen D. U ispovesti za Republiku, Noina drugarica, Marija otkrila je kroz kakve je probleme tiktokerka sa dečkom za kog se sumnjiči da ju je unakazio. 

Celu ispovest možete pročitati klikom OVDE.

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Noa Milivojev i Ognjen D.

 

Naime, javnost je ostala šokirana kada je tiktoker Kengur pozvao Nou kod njega, nakon čega ga je u uživo prenosu na TikToku oralno zadovoljila. Taj snimak srušio je društvene mreže, a kako Marija priča, Ognjen je toliko bio ljubomoran, da verovatno nije mogao da istrpi pritisak društva, koji su gledali taj snimak, pa je on posrnuo i ubio zbog eksplicitnog snimka ubio Nou:

Foto: Instagram.com

Noa Milivojev sa drugaricom Marijom

 

- On je bio dosta ljubomoran zbog klipova na TikToku, maltretiranje je tu bilo, ona je bila dosta poznata na TikToku, mi kad izađemo svi je prepoznaju, pričali su o njoj, ja sam je uvek branila. Ona je meni rekla: ,,Marija, moj dečko je jako ljubomoran", stezao je, maltretirao i psihički i fizički, moguće je da je tu, pošto su njegovi drugari svi znali za to, da je ona to radila u lajvu sa Kengurom, pa da ne bi on ispao p**ka. Ona je isto bila ljubomorna na sve - otkriva Noina drugarica za Republiku. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Džonko

07.07.2023 19:47

UŽAS... I sve ovo sada priča kada je sve gotovo, umesto da je digla uzbunu na vreme a znala je šta se dešava... I da li je moguće da ove društvene mreže služe za ovakve stvari, da tolerišu iživljavanje i orgije i da niko ne reaguje... KATASTROFA U ŠTA SE OVAJ SVET PRETVORIO A NAROČITO SVET MLADIH GENERACIJA...!!! Sve biše verujem u tvrdnju nekih učenih ljudi da je OVO EKSPERIMENT "MONAH" SA GENERACIJAMA X i Y... A biće još gore...