NIŠTA OD SENZACIJE: Medvedev PREŽIVEO Francuza i navijače, pa prošao dalje!

Autor:

Sport

07.07.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč drugog kola se odužio i trajao je dva dana.

NIŠTA OD SENZACIJE: Medvedev PREŽIVEO Francuza i navijače, pa prošao dalje!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev uspeo je da se plasira u treće kolo Vimbldona, pošto je sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6) savladao Francuza Adrijana Manarina.

Imao je treći igrač sveta dva seta prednosti, brejk viška u trećem setu, ali se Manarino vratio, stigao do 4:4, pa je meč zbog mraka prekinut, na zahtev Medvedeva, koji se čitav meč borio sa jednom grupicom navijača.

Duel je nastavljen u petak, a veliki rival Novaka Đokovića je uspeo da sve reši u tri seta i tako izbegne dodatne komplikacije pred nastavak turnira.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Posle duela je i sam priznao da mu je bilo najvažnije da meč završi pobedom u tri odigrana seta.

- Igrao je ponekad dobro, kao da mu život zavisi od toga, ali je i grešio, kao na meč lopti. Igrao sam na svoj način, drago mi je da sam završio meč u tri seta - poručio je Rus. 

Istakao je zatim da je bio vrlo nervozan jer meč nije završio sinoć.

- Opuštanje? Ne znam, bio sam nervozan jer nisam završio meč. Pre par godina sam izgubio od njega. Spremao sam se kao za novi meč. Sad je bilo u stilu, radim sve kao da meč nije završen. Ipak, što lakše pobediš, slađe je. Ne znam jesu li ovde na tribinama bili isti oni koji su bili sinoć, ali svejedno, hvala vam na podršci - rekao je Medvedev. 

U trećem kolu će Danil Medvedev igrati sa Martonom Fucovičem, koji je sa 3:1 savladao Markusa Girona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading