ODVRATNO: Kvitova NAPALA Nataliju posle meča na Vimbldonu!

Autor:

Sport

08.07.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čehinja bi želela da se Srpkinji zabrani da igra na svoj način.

ODVRATNO: Kvitova NAPALA Nataliju posle meča na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Petra Kvitova i Natalija Stevanović

Češka teniserka Petra Kvitova plasirala se u osminu finala ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je u trećem kolu posle velike borbe pobedila Nataliju Stevanović.

Na konferenciji za medije je dvostruka osvajačica Vimbldona priznala da joj nije odgovarao stil igre koji forsira Natalija Stevanović.

- Bilo je teško, posebno zbog pauze zbog kiše. Nije lako izboriti se s njom (Natalijom). Posebno zbog načina na koji igra, sa mnogo slajsova. Igra drugačije od ostalih igračica. Bilo je prilično izazovno, moram priznati. Moram da budem smirenija tokom meča. Na kraju dana, uspela sam nekako. Ali verovatno bi trebalo češće da izlazim na mrežu i tu završavam poene. Ipak, mislim da sam uradila vrlo dobar posao i srećna sam zbog prolaska - izjavila je Čehinja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Petra Kvitova

Potom je usledilo pitanje šta bi promenila u savremenom tenisu da može.

- Zabranila bih igračicama da vrište tokom poena.

Jedna od onih koje ispuštaju glasne zvukove je i Natalija, pa su je novinari prozreli i upitali na koga tačno misli.

- Na igračice - nije htela da imenuje nikoga, iako je svima bilo jasno da misli na Srpkinju koja joj je pravila velike probleme.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading