U SPAVAĆOJ SOBI NOE MILIVOJEV KRIJE SE ISTINA: Otkrivamo DETALJ koji sve raskrinkava o odnosu sa Ognjenom Dabetićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spavaćoj sobi krije se velika istina o odnosu Noe Milivojev i Ognjena Dabetića!

U SPAVAĆOJ SOBI NOE MILIVOJEV KRIJE SE ISTINA: Otkrivamo DETALJ koji sve raskrinkava o odnosu sa Ognjenom Dabetićem! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Noa Milivojev iz Kovilja

Tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17 .juna, a njeno telo u neprepoznatljivom stanju nađeo je u četvrtak u dvorišnom stanu, odnosno, u kupatilu kuće u samom centru Beograda. Za ovaj zločin odmah je uhapšen Ognjen Dabetić (33) koji je priznao šta je učinio.

Porodica i dalje ne može da dođe sebi zbog gubitka Noe, a prijatelji ne prestaju da se opraštaju od nje potresnim rečima. 

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

 

Mnogi govore da je Noa bila vrlo voljena u društvu, ali i osuđivana zbog njene prirode, te da se dosta povlačila u sebe, zbog mnogih uvreda koje je dobijala na račun njenog izgleda. 

Na Instagram profilu Noa je vrlo bila aktivna, pa je tako svojevremeno i kačila kako izgleda njena spavaća soba, koja je imala jedan detalj, vrlo zanimljiv. Na jednom zidu, urađen je crtež dečaka i devojčice ispod drveta koji razmenjulu poljubac, što govori da je Noa ceo život težila ka velikoj i pravoj ljubavi. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Viki

09.07.2023 16:11

Da ste stavili još par slika s instagrama shvatili bi cemu je tezila. Kačit takve slike po društvenim mrežama govori podosta o toj osobi. Nije sve crno-bijelo kako se čini.